Fiets donatie

Fiets verkopen aan fietsenwinkel

Wilt u graag van uw huidige fiets af, omdat u een nieuwe fiets gaat kopen, u niet meer zo vaak fietst, of een andere reden? In dat geval nemen wij uw fiets graag van u over. Het scheelt u tijd omdat u niet meer hoeft te zoeken naar een geschikte koper of helemaal met de fiets naar het grofvuil hoeft te gaan. Wij voorzien de fiets anderzijds graag van een nieuw leven, zodat wij wellicht iemand anders blij kunnen maken met de fiets. Ik kom, nadat u contact heeft opgenomen, graag bij u langs om de staat van uw fiets te controleren. Aan de hand van deze inspectie zal ik beoordelen of en hoeveel vergoeding ik kan bieden voor uw fiets. Uiteraard is het ook mogelijk om uw fiets zonder vergoeding aan mij mee te geven als u hier echt graag van af wilt.

Mijn fiets verkopen in Heerhugowaard

U kunt contact opnemen met John’s fietsreparatie op lokatie als u graag van uw huidige fiets af wilt. Ik neem alle soorten fietsen over, van stadsfietsen tot kinderfietsen, tot aan elektrische fietsen. Ik hanteer te allen tijde een duidelijke en officiële werkwijze. Voordat ik de fiets overneem controleer ik altijd of de fiets niet gestolen is. Als dit niet het geval is zorg ik ervoor dat de papieren worden opgemaakt en dat de fiets correct wordt geregistreerd. Als wij een overeenkomst hebben bereikt, neem ik de fiets mee en voorzie ik deze van een tweede leven. U komt zonder het huis te hoeven verlaten van uw fiets af.

Contact

Als u uw fiets wilt verkopen aan een fietsenwinkel zonder het huis uit te hoeven gaan, kunt u contact opnemen. Ik neem uw fiets graag van u over. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via het nummer: 06-25141517. Ook kunt u contact opnemen via het contactformulier

BOEK HIER UW AFSPRAAK voor Heerhugowaard

Maandag, Dinsdag, Woensdag, Vrijdag 09:00 – 21.00

Donderdag sta ik bij Brasserie de Zon!

Bekijk hier de algemene voorwaarden

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Hoe wilt u betalen?
Uw voorkeur in dag (let op alleen woensdag, donderdag en vrijdag in Heerhugowaard) Wij nemen contact met u op om een tijd af te spreken op de door u gekozen dag.